Marco och Nicole

Vi (Marco och Nicole) lärde känna varandra 1994 under en sommarlov med våra föräldrar i Spanien. Man hör ofta det, folk säger det mycket: ”en semesterförälskelse varar bara ett tag”. 2005 sa vi ja till varandra. Sterre var vår äldsta dotter född 2007 och 2010 blev hon Yasas stora syster.

2017 flyttade vi (familjen Pieren) till ett litet hus på en kulle med 4 hektar mark. Omgiven av vacker natur i Boteå i Västernorrland, mitt i Sverige.

Marco har arbetat i säkerhetsbranschen i många år. 2013 bytte han kurs och har omskolat sig som kameraman och filmskapare. Snart kom en drönare. Intresset för att få allt i sikte från en annan vinkel blev allt större. Marco har specialiserat sig vidare på detta område, pilotutbildning för drönare har avslutats och Fields Drone-medieteam har blivit ett faktum i Sverige.

Nicole har mycket erfarenhet av att organisera och underlätta olika evenemang. I framtiden vill vi hålla utställningar i vår trädgård för att förena människor och naturen mitt i naturen.

Nicoles stora hobby är fotografering, helst på vägen på baksidan av en av hästar. Vi lever i en sagolik miljö som överraskar oss från olika vinklar med ren skönhet.
Att fånga bilder är vår passion och kommer från våra hjärtan.

Vi distribuerar många foton och videor via sociala medier. Och på vår webbplats har vi olika bloggar om våra liv här i norr.

Våra livslektioner och en mycket bred sysselsättningshistoria utgör grunden för vårt företag ”Fields Sweden”. Här vill vi bygga ett självständigt liv som familj. Erbjuder boende där människor, djur och natur samlas.
Oberoende existens innebär att man startar ett företag för oss och försörjer vår egen försörjning. ”Fields”, namnet på vårt företag, härstammar galopperar över fälten i Nederländerna på baksidan av vår familjhäst Tonaco. Fält, den engelska översättningen av fält finns i många former och storlekar, fulla av möjligheter. Sverige tillkom senare eftersom vi bor i detta land. Vår affärsfilosofi, gör vad vi tycker om! Genom våra bloggar tar vi dig gärna med på en resa genom våra liv.
Växa möjligheter – Fields Sweden – ett sätt att leva.

Fields Sweden Drone Media Team är ett medieföretag inom Fields Sweden-konceptet. Fields Sweden Drone Media Team är specialiserat på drönarbete, som flygfotografering och film.

Tjänsterna från Fields Sweden Drone Media Team:

Kortfilmproduktioner: du kan tänka på sammanställningar av semesterfilmer, men också reklamfilmer för företagare och fastighetsmäklare. Med en drone kan du göra vackra översiktsbilder

Drönaren kan användas i jordbruket för att registrera och följa tillväxtprocessen för olika grödor. Dessutom kan drönaren utföra mätningar, till exempel hur många björkträd som finns i skogen, eller hur många kubikmeter är det där berg med grus? Dronen kopplas sedan till speciell datorprogramvara för att bearbeta och lagra insamlade data. Alla figurer och bilder sammanförs i en rapport för klienten
Under sommarmånaderna kan drönan användas för att spåra människor eller djur. Tänk på saknad, eller ungt spel som finns i det höga gräset i en gård som måste klippas
Med en speciell drone med värmekamera är det möjligt att utföra takkontroller och undersöka var värme slipper ut på vintern. Fastighetsägare kan potentiellt dra stor nytta av detta. Som ett resultat vet de exakt var takisolationen saknar kort. Med relativt små (kostnadseffektiva) justeringar kan takets isolering förbättras

Vi är här för att hjälpa företagare med att kartlägga / kartlägga projekt eller projektwebbplatser
Vi hjälper idrottsklubbar som vill använda översiktsbilder från luften för att förbättra deras idrottsprestanda