Eva Svensson

Jag heter Eva Svensson och bor ute på Getterön utanför Varberg. Jag har alltid älskat att fotografera men började på allvar för 1 ½ år sedan. Det började med att jag på grund av sjukdom fick för gott lägga löparskorna på hyllan.

Och då blev det i stället promenader, från början korta promenader precis utanför husknuten. Men efter hand blev dom längre och längre och med kameran som den trogna följeslagaren.

Så nu tar jag alltid med mig kameran vart jag än går. Fast mina kamera utflykter har mest varit i närmiljön runt Getterön. Börjar röra mig mer och mer utanför min comfortzon.

Har haft mina två första utställningar och det har gått över förväntan, känner mig fortfarande som en nybörjare. Men det är så roligt att lära mig mer. Har gått en kurs för att lära mig systemkameran bättre och går nu fördjupnings kursen.

Men är så tacksam för all fina respons som jag har fått för mina fotografier.

Utbildning – Kurs i hur en systemkamera fungerar, går just i detta nu en fördjupningskurs i ämnet och kommer att gå en helg kurs till våren i natur fotografering.

Teknik – Fotografering

När jag tog upp mitt gamla intresse – att fotografera hade jag min gamla Nikon D 3200 som tar helt ok bilder.

Men nu fotograferar jag med en Nikon D 7500 och en Nikon Coolpix som har ett mycket bra zoom som gör att jag kan komma riktigt nära.