Inlägget gjort

Painting, print & poster Suicide #iseeyou

Painting, print & poster  Suicide #jagserdig

I mitt jobb på en akutmottagning så träffar jag också personer som försöker ta sitt liv, dessa människor behöver definitivt professionell hjälp men även vi medmänniskor kan göra mycket bara genom att se varandra. Det är så mycket vi kan göra, stanna upp, ge ett leende och berätta att du ser denna person som du har framför dig. Du anar inte hur mycket det betyder för människan framför dig och hur mycket det ger dig. Har du några tankar eller funderingar i detta ämne så tagga det med #jagserdig In my job at ER, I also meet people who try to take their lives, these people definitely need professional help but there is so much we can do, stop, give a smile and tell you that you see this person you have in front of you. You do not know how much it means to the man in front of you and how much it gives you. Do you have any thoughts and thinkings about this topic so tag it with #jagserdig Download your painting, prints & posters here: Ladda ner din tavla/poster gratis här utan ram: #jagserdig #iseeyou  
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *