Inlägget gjort

Painting, print & poster When everything in life is dark/När allt i livet är mörkt

Painting, print & poster When everything in life is dark/När allt i livet är mörkt

I mitt jobb på en akutmottagning så träffar jag många som mår psykiskt dåligt, jag kommer göra en serie med poster kring detta ämne, är du en person som öppnar dörren och finns där för dessa personer, jag kommer att lägga ut detta under #jagserdig i sociala medier. Har du några tankar eller funderingar i detta ämne så tagga det med #jagserdig In my job at ER, I meet many people who are mentally ill, I will make a series of posters on this topic, are you someone who opens the door and is there for these people, it will go under #jagserdig in social media. Do you have any thoughts and thinkings about this topic so tag it with #jagserdig   Download your painting, prints & posters here: Ladda ner din tavla/poster gratis här utan ram: när allt i livet är mörkt When everything in life is dark
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *